My Life

Home

Mijn naam is MarinusGaming

ik wil even zeggen dat ik het leuk vind dat jij een kijkje neemt op de website van MarinusGaming #mandarijnpower

Ik ben marijn, 24  jaar oud onderweg naar 25 jaar ben begonnen met mijn website ergens in januari 2016

Om de dag zet ik een Blog(deze Site) of misschien wel een Vlog(YouTube) online daarbij heb ik geen vaste tijden. In de Blog geef ik aan wat ik in mijn dagelijks leven heb gedaan, het ken natuurlijk gaan over me werk, familie, games en dansen(streetdance).

ik probeer bij de kijkers een goede indruk te maken over wie ik ben en wat ik doe, ook probeer ik bij jullie kijkers een lach te toveren op jullie gezichten. deze wereld heeft veel meegemaakt en dit gaat niet zo snel veranderen.

toch proberen veel mensen zoals in blog en met videos wat liefde te geven aan deze wereld met goede en slechte kanten. maar daar hebben we elkaar voor nodig. geef de positieve energie door aan andere en deel jou verhaal.

Op deze website vind je blogs over mijn dagelijkse dingen en blogs/videos over de games wat ik speel samen met vrienden. ook kom je foto`s van mij tegen op deze Website die je niet in sociaal media ziet verschijnen.